Enschede JOGG gemeente
Enschede JOGG gemeente

Een gezonde toekomst begint bij een gezonde jeugd. Dát is waar we in Twente naar streven. Maar hoe zorgen we daar samen voor? En hoe zorgen we dat een gezonde keuze ook een makkelijke keuze wordt, voor alle Twentse kinderen? Deze vragen stonden centraal tijdens de regionale kick-off van JOGG in Twente voor gemeenten op 21 september.

Bij wijkvoorziening ‘t Doesgoor in Goor werd dinsdagmiddag 21 september 2021 een regionale kick-off gehouden. De integrale aanpak van JOGG stond centraal in het interactieve programma. 

Vertegenwoordigers van Provincie Overijssel, de deelnemende Twentse gemeenten, stichting JOGG en GGD Twente lieten zien en horen wat zij doen voor de Twentse JOGG. De kansen die er zijn voor een gezonde fysieke en sociale leefomgeving kwamen duidelijk naar voren in de praktijkvoorbeelden van de gemeenten Enschede en Hof van Twente. Tessa Huisjes kijkt met een goed gevoel terug op de aftrap van JOGG in Twente: “De JOGG-aanpak is van en voor iedereen. Dat heeft deze middag goed duidelijk gemaakt. Iedereen kan een bijdrage leveren aan een gezonde leefomgeving.”

Klik hier voor het gehele bericht van de GGD Twente. 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de JOGG gemeente Enschede? Neem dan contact op met Nancy Gerritsen via n.gerritsen@enschede.nl

Highlights