Voetbaltraining +
Voetbaltraining +

In samenwerking met Avanti Wilskracht geeft Kevin van Maasakker van Sportaal, voetbaltraining voor kinderen die zich niet altijd op hun plek voelen in een regulier voetbalteam. Het initiatief is ontstaan mede door ondersteuning van het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord. 

Op het sportpark van voetbalclub Avanti Wilskracht is een nieuwe vorm van voetbaltraining gestart. Elke donderdag komt een klein groepje kinderen bij elkaar om lekker te voetballen. Doordat de groepsgrootte beperkt is, is er veel aandacht voor de kinderen. Trainer Kevin van Maasakker: "We zien dat deze voetbaltrainingen werken. Er wordt naast het voetballen ook veel aandacht besteed aan samenwerken, weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Kinderen voelen zich op hun plek en hebben plezier in het voetbal.  Ze worden toegejuicht bij een mooie actie en ondersteunt bij een mislukte actieZe voelen zich hier veilig. Kinderen die anders binnen zouden zitten zijn hier in beweging en hebben veel plezier." 

Meer informatie?

Op dit moment nemen 7 kinderen elke donderdag deel aan de trainingen. En er is nog ruimte voor meer kinderen!. Bij interesse neem vooral contact op met Roy Elferink, sportregisseur bij Sportaal via r.elferink@sportaal.nl of 06 - 144 28 415. Klik hier voor de flyer!

Highlights